Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

...φαντασίας κάματος...

Να παλέψεις
τ’ όνειρο
θέλει κάματο
στης φαντασίας
τα κανάλια,
θέλει και
ψυχή που θα
ζωντανέψει τους
χαρακτήρες που
τους δίνουμε ζωή
πρώτα στη σκέψη μας
κι’ έπειτα στις ιστορίες
που ακούμε,
διαβάζουμε
βλέπουμε
καιμοιραζόμαστε
κάθε μέρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε! ΡΕ! ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!
ΤΙΧΑΜΕ ΤΙΧΑΣΑΜΕ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΤΣΙΟΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑΓΚΑ.ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΓΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ : ΕΧΕΙΝ, ΕΧΕΙΝ... ,ΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑ... ;;;;ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΩΜΕ ΣΤΟ ΚΟΛΗΤΗΡΙ ΤΗΝ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ :ΣΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ...;;;ΤΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ;;ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΤΕ;;;ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΜΑΝΙΑ.ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝΕ ΤΙ ΠΟΛΟ ΠΟΥ ΗΣΑΝΕ;;ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΦΙ ΤΟΥ;;ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΕΤΑΛΑΩΤΗΣ.ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ.ΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Ο ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΠΕΖ;;ΚΡΕΜ;;ΒΙΟΛΕΤΗΣ;;;ΚΑΠΩΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΕΙ.ΧΡΗΜΑ=ΤΣΙΜΕΝΤΟ,ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ=ΤΟΥΒΛΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ=ΣΧΕΔΙΑ Κ.Λ.Π. ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝΕ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ,ΑΜ ΤΙ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;;ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟ.Ε!ΡΕ!ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ.

Γιατί Θυμοσοφείν...

Πάντα υπάρχει η θυμόσοφη διάσταση μας.
Αυτή η εσωτερική στάση που σε θέλει να βγάζεις τα εσώψυχα σου.
Σκέψεις, έγνοιες, ανησυχίες όπως περνάνε μέσα από τα κανάλια του εσώτερου θυμού και της ψυχής φέρνοντας τα στην επιφάνεια με προσωπικό και συνάμα απρόσωπο τρόπο.
Όσοι πιστοί ας προσέλθουν σ' αυτό το Θυμόσοφo μετερίζι στις άπειρες διαστάσεις της Μπλογκόσφαιρας.